Deprecated/www/mrtagdaekningdkc_578/public/wp-includes/class-wp-hook.php85

Deprecated/www/mrtagdaekningdkc_578/public/wp-includes/class-wp-hook.php87
Efterisolering | Efterisolering af tag | Kontakt MR Tagdækning

efterisolering af dit tag

Spar penge på varmeregningen med korrekt efterisolering

efterisolering af dit tag

Få efterisoleret din bolig

Med efterisolering af dit tag kan du ikke bare sænke varmeregningen – du kan også øge boligens værdi og skabe et bedre indeklima.

Vi er specialister i isolering
Hos MR Tagdækning er vi professionelle og fokuserede på at udføre og vejlede omkring efterisolering af dit tag.

Vi udfører udvendig isolering af alle typer tag med tagpap. Isoleringen lægges direkte ovenpå den eksisterende tagpap og afsluttes med et nyt lag tagdækning. For at sikre en tæt og holdbar tagbelægning laver vi indledningsvis en gennemgang af dit tag. Her dokumenterer og udbedrer vi eventuelle skader inden arbejdet med efterisolering påbegyndes.

efterisolering tagarbejde
tagpap sommerhus

Gratis tageftersyn

Med MR Tagdækning får du et professionelt og uvildigt tageftersyn på din ejendom. Lad en af vores erfarne og faglærte tagdækkere gennemgå dit tag, og hør om de mange fordele med en certificeret Icopal PLUS Entreprenør – det er gratis og helt uforpligtende.

dansk byggeri

Hvorfor efterisolere taget?

Få efterisoleret dit tag når tagpappen skal udskiftes eller renoveres, og opnå store økonomiske besparelser i forhold til alternative tagløsninger. Stort set alle ældre huse og ejendomme kan opnå store fordele med efterisolering.

Alt indenfor traditionelt tagarbejde
Med fokus på kvalitet og en god kunderelation tilbyder vi opgaver indenfor tagarbejde, herunder; Tagrenovering, tagpap, grønne tage, efterisolering, tagrender og diverse blikkenslagerarbejde.

Vi har et tæt samarbejde med både Rockwool og Icopal Plus, som er vores primære leverandører til bl.a. isolering og tagpap.

 • Pas på miljøet

  Efterisolering er en nem og effektiv måde at sænke boligens energiniveau på – og dermed en stor gevinst for miljøet, da boligen udleder mindre C02.

 • En økonomisk gevinst

  Spar penge på varmeregning og gør din bolig eller ejendom mere attraktiv. En god efterisolering af taget øger husets ejendomsværdi.

 • Bedre indeklima

  Få øget komfort og et sundere indeklima med korrekt udført efterisolering. Din bolig eller ejendom kan bedre holde temperaturen på et konstant niveau, og dermed forebygge fugt og skimmel.

 • En holdbar løsning

  Med renovering og efterisolering af dit paptag kan du forlænge levetiden. Få en holdbar løsning du har glæde af i mange år frem.

Få en pris på tagdækning

Få et uforpligtende tilbud samt råd og vejledning når du drømmer om nyt tag. Vi tilbyder altid en grundig besigtigelse og eftersyn af dit nuværende tag, når vi afgiver en pris på tagdækning.

Med vores adresse centralt på Sjælland udfører vi tagdækning i Roskilde, Holbæk og omegn samt hele Storkøbenhavn, Odsherred og Nordsjælland.

PLUS Entreprenør & BMI RoofPro

 • Certificerede tagentreprenører

 • Dækning tagentreprenørens konkurs

 • 15 års GRATIS garanti på skader/mangler

 • Stikprøvekontrol af tagspecialister

 • Dækning af følgeskader

 • Godt håndværk med garanti

bmi roofpro
: Implicit conversion from float 11.5 to int loses precision in on line : Implicit conversion from float 11.5 to int loses precision in on line