Mr tagdækning

Din foretrukne specialist i tagdækning

Mr tagdækning

Tagdækning på hele Sjælland

MR Tagdækning er et professionel tagfirma med mange års erfaring. Når du vælger en tagløsning hos os er du altid i sikre hænder.

Vi har samlet et dygtigt team af faglærte og entrepriseledere med mange års erfaring. Det er din sikkerhed for et professionelt og veludført arbejde.

MR-Tagdækning

Rene og Michael startede MR-Tagdækning i 2006.

Rene startede som tagdækker hos Icopal i 1986 og blev entrepriseleder i 1994. Senere blev han entrepriseleder hos Phønix Tag København i 2003, hvor har var til 2006 og derefter startede MR-Tagdækning.

Michael startede hos Icopal i 1991 som tagdækker, og blev entrepriseleder i år 2000. Startede derefter MR-Tagdækning sammen med Rane.

Paw er tagdækker i firmaet og kommer fra Icopal, hvor han startede i 2002.

Jacob er tagdækker i firmaet og kommer fra Icopal, hvor han startede i 1995.

Johnny er tagdækker i firmaet og udlært hos os i 2018, men har 10 års erfaring fra branchen.

Joshua er tagdækker i firmaet og udlært i 2018.

Tobias er lærling på første år.

tagpap sommerhus

Gratis tageftersyn

Med MR Tagdækning får du et professionelt og uvildigt tageftersyn på din ejendom. Lad en af vores erfarne og faglærte tagdækkere gennemgå dit tag, og hør om de mange fordele med en certificeret Icopal PLUS Entreprenør – det er gratis og helt uforpligtende.

dansk byggeri

Alt indenfor traditionelt tagarbejde

Med fokus på kvalitet og en godt håndværk tilbyder vi opgaver indenfor tagarbejde, herunder; Tagrenovering, tagpap, grønne tage, efterisolering, tagrender og diverse blikkenslagerarbejde.

Vælg den rigtige tagdækker
Vi ved, at gode kunderelationer er vejen til et succesfuldt samarbejde. Derfor vejleder vi altid omkring den bedste tagløsning for dig og din bolig, samt hvilke muligheder du kan opnå med en professionel tagdækker.

Vi tilbyder altid et gratis tagtjek og besigtigelse af dit nuværende tag, så du kender det præcise omfang af arbejdet. Inden vores arbejde påbegyndes fastlægges en arbejdsplan for projektet fra start til slut, så du altid er opdateret undervejs i processen.

mr tagdækning biler

Få en pris på tagdækning

Få et uforpligtende tilbud samt råd og vejledning når du drømmer om nyt tag. Vi tilbyder altid en grundig besigtigelse og eftersyn af dit nuværende tag, når vi afgiver en pris på tagdækning.

Med vores adresse centralt på Sjælland udfører vi tagdækning i Roskilde, Holbæk og omegn samt hele Storkøbenhavn, Odsherred og Nordsjælland.

PLUS Entreprenør & BMI RoofPro

  • Certificerede tagentreprenører

  • Dækning tagentreprenørens konkurs

  • 15 års GRATIS garanti på skader/mangler

  • Stikprøvekontrol af tagspecialister

  • Dækning af følgeskader

  • Godt håndværk med garanti

bmi roofpro